Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamaránál nyilvántartásba vett Dr. Schmidt Richárd Ügyvédi Iroda (székhely: 1027 Budapest, Margit körút 56. 4/4.) működteti és tartja fenn.

A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak. A honlapon szereplő információ nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként és az információ közzététele nem jelenti ügyvéd-ügyfél viszony keletkezését a látogató és az Iroda között.

Annak ellenére, hogy az Iroda minden ésszerű erőfeszítést megtesz a honlapon szereplő információ pontossága érdekében, jogi szaktanács kérése nélkül a látogató csak saját felelősségére járhat el a honlapon szereplő információk alapján, az Ügyvédi Iroda kifejezetten kizár minden a honlap használatából eredő felelősséget.

Bármilyen e-mail fogadása az Iroda által nem keletkezteti jogi szolgáltatásra vonatkozó megbízás elfogadását írásbeli megállapodás vagy megbízás nélkül. Írásbeli megállapodás vagy megbízás hiányában az Iroda nem kezel bizalmas információként semmilyen e-mailben érkezett információt.

A honlapon található linkek közül néhány harmadik felek által működtetett és fenntartott honlapokhoz vezethet. Ezeket a linkeket a honlap pusztán a látogató kényelme érdekében tartalmazza, az ilyen link jelenléte nem minősül az adott honlapnak, működtetőjének vagy tartalmának az elfogadását, továbbá az Ügyvédi Iroda kizár minden felelősséget az ilyen honlapok elérhetőségével, tartalmával, vagy a látogató általi használatával kapcsolatban.

A honlapon szereplő bármilyen szöveg, kép, logo, grafika az Ügyvédi Iroda, illetve annak tagjai tulajdonában van és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesül.
Minden jog fenntartva.