Nemzetközi

Francia-Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara

Francia-Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara

Tagjai vagyunk a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarának, mely több, mint 220 tagot számlál, köztük kis- és középvállalkozásokat, multinacionális cégek leányvállalatait és egyén vállalkozókat. Az kamarának 3 célja van: a kereskedelmi kapcsolatok erősítése Magyarország és Franciaország között,- a magyar és francia üzleti közösségek kapcsolatának ápolása és a kamara tagvállalatai közötti kapcsolat erősítése.

www.ccifrance-hongrie.org/


Belgian Business Club in Hungary

BELGABIZ - belga üzleti klub Magyarországon

Tagok vagyunk a BELGABIZ-ben, amely egy olyan üzleti klub, mely belga és magyar vállalkozások számára biztosít kapcsolatépítési, együttműködési és közös értékteremtési lehetőséget, a Magyarország és Belgium közötti üzleti kapcsolatok fejlesztése érdekében, a két ország kultúrájának kölcsönös tisztelete jegyében.

www.belgabiz.hu/home


International Law Firms

International Law Firms

Aktív tagjai vagyunk az International Law Firms (ILF) ügyvédi hálózatnak, mely független ügyvédi irodák szövetsége a világ minden tájáról.

Az 1998-ban alapított ILF jelenleg hozzávetőlegesen 70 irodát foglal magába 50 országból világszerte.

Az ILF tag irodákban tevékenykedő ügyvédek létszáma ideális ahhoz, hogy szoros személyes és szakmai kapcsolatok alakuljanak ki. Az ily módon kialakult kapcsolatok értékesek, mivel lehetővé teszik, hogy a tagok bizalommal ajánljanak ügyfeleket más országokban tevékenykedő ügyvédi irodáknak.

Az ILF tagjai országukban elismert, kis-, és közepes méretű ügyvédi irodák, amelyek elérhető áron nyújtanak minőségi szolgáltatásokat a társasági és kereskedelmi jog teljes területén.

www.ilflaw.com