Nemzetközi

International Law Firms

Aktív tagjai vagyunk az International Law Firms (ILF) ügyvédi hálózatnak, mely független ügyvédi irodák szövetsége a világ minden tájáról.

Az 1998-ban alapított ILF jelenleg hozzávetőlegesen 70 irodát foglal magába 50 országból világszerte.

Az ILF tag irodákban tevékenykedő ügyvédek létszáma ideális ahhoz, hogy szoros személyes és szakmai kapcsolatok alakuljanak ki. Az ily módon kialakult kapcsolatok értékesek, mivel lehetővé teszik, hogy a tagok bizalommal ajánljanak ügyfeleket más országokban tevékenykedő ügyvédi irodáknak.

Az ILF tagjai országukban elismert, kis-, és közepes méretű ügyvédi irodák, amelyek elérhető áron nyújtanak minőségi szolgáltatásokat a társasági és kereskedelmi jog teljes területén.

www.ilflaw.com


AEA International Lawyer Network

Az AEA Nemzetközi Ügyvédi Hálózat tagjai vagyunk.

Az AEA a világ különböző pontjain elhelyezkedő ügyvédi irodák nemzetközi hálózata. Az AEA 193 ENSZ tagállamban tevékenykedik.

Az AEA a világ legfontosabb és legelismertebb ügyvédi irodáiból és a legjobb szakemberekből áll. A hálózatot az Európai Unióban alapították és tovább fejlődött egy globálisabb szintre, beleértve Amerikát, Ázsiát és Afrikát.

Az országok többségében minden nagyobb városban van AEA iroda, és néhány városban több is található. Az irodák az AEA szigorú kritériumai alapján lettek kiválasztva, melyek a professzionalitás, szakmaiság és hatékonyság.

www.aeuropea.com